Välkommen till City Studios

Prisvärda hyrstudios i Stockholm

Studio 2

Agnes Lagerstedts gata 21 (på baksidan)

Denna studio är exklusiv för våra månadsmedlemmar och går inte att hyra per timme. Komplett utrustad fotostudio i Fruängen, Stockholm. Endast 18 minuter från city med tunnelbana.

Just nu har vi fullt med månadsmedlemmar i studio 2 och tar inte emot några nya.
Du får gärna höra av dig om du vill ställa dig i kö, utan att förbinda dig till något, så hör vi av oss och hör om du blir medlem om/när någon avslutar sitt abonnemang.

studio_modellbild_portratt

Månadsmedlem: 960:-
(720:- + moms)

Du får egna nycklar och login till vårt bokningssystem. I medlemskapet ingår 10 timmar varje månad. Outnyttjade timmar kan sparas till nästkommande medlemsmånad, men inte läggas på hög. Avbokning och ombokning av dina 10 timmar kostar ingenting extra. Timmarna gäller 08-22 alla dagar. I medlemskapet ingår även en genomgång av kamerainställningar, ljussättning och alla tillbehör. Bindningstid totalt 3 månader, med en månads uppsägning.

Här kan du läsa våra villkor och studioregler.

studio

I studion finns 6 blixtar och bakgrunder (Se komplett lista längre ner). Det finns toalett, pentry med kaffekokare, micro och kyl, samt dator, WiFi och sminkplats. Studion är obemannad men vi visar den gärna för nya kunder. Vit rundfond, green screen, parkeringsplats. Lokalen är 60 kvm, fotoytan ca 45 kvm, takhöjd 2,50 m.

Klicka här för att se en komplett lista på vår utrustning och bakgrunder.

Hyr till:
Fotograf
Filmfotograf
Modell
Portabel fotoutrustning.

Kontaktformulär

    Lokalen ligger på baksidan av Agnes Lagerstedts gata 21/23: