Om oss / kontakt

Telefontid helgfria vardagar 10.00-17.00

Vi har semester 8 juli – 14 augusti / We are on vacation july 8th – august 14th

Det går bra att boka under denna period om du klarar dig själv i studion och fyller i en bokningsförfrågan minst tre dygn i förväg via vårt formulär på startsidan. Email och bokningsförfrågningar besvaras inom ca 48 timmar. Vänligen undvik icke-akuta telefonsamtal.
Trevlig sommar 🙂

You can make bookings during this period if you can manage by yourself in the studio and make the booking at least three days in advance via our booking form on our startpage. Email & bookings are answered mon-thu within ca 48 hours. Please avoid non urgent phone calls.
Happy summer 🙂

08-343 341

Om du är i en av våra studios och det gäller något akut går det även att kontakta oss på våra mobilnummer nedan övrig tid.

Email: info@citystudios.se

Tomas Ahrne
Studiochef och fotograf
tomas@citystudios.se0722-00 33 02
(helgfri vardag 10-17)Tomas portfolio
Aje Hedlund
Kursledare och fotograf
aje@citystudios.se0721-88 48 84
(helgfri vardag 10-17)Ajes bilder och info.

Boka studio
Studio 1, Stockholm City, Ynglingagatan 1. Klicka här för att se lediga tider: Studio 1 (city)
Studio 2, Stockholm Fruängen är endast bokningsbar för månadsmedlemmar. Klicka här för att se lediga tider: Studio 2 (Fruängen)

Du har endast tillgång till lokalen den tid du har bokat. Ljussättning, städning, återställning osv. måste ske inom din bokade tid. När du bokar godkänner du våra villkor och studioregler. Du kan även hyra fotograf, filmfotograf, modell och portabel fotoutrustning.

Boka kurs
Klicka annars på ‘fotokurser’ i menyn och välj kurs för att läsa mer. Vi har inga bestämda datum, utan du kan skräddarsy en kurs för dig eller din grupp.

Boka fotografering
Klicka på Fotografering i menyn för att se olika paket, priser och vad som ingår. Fotografering sker i studio 1, Ynglingagatan 1, Stockholm City eller på en plats du önskar.

City Studios erbjuder komplett utrustade fotostudios, för uthyrning till både yrkesfotografer/frilansare och fotoentusiaster och drivs av erfarna och hängivna fotografer. Vi har drivit hyrstudio- och kursverksamhet inom området foto sedan 2004, tidigare under namnen Stockholm Studios och Possum Bildproduktion (2004-2008).

Adress kontor och studio 1: City Studios Sweden AB, Ynglingagatan 1, 113 47 Stockholm
Adress studio 2: Agnes Lagerstedts Gata 21 (på baksidan), Fruängen

Vårt ideella arbete

Vi stödjer olika organisationer som har ett bra budskap och som gör nytta i vårt samhälle och i världen, just nu har vi samarbeten med:

Friends – Friends arbetar mot mobbing. Vi bjuder alla våra kunder på mineralvatten och läsk utan extra kostnad. All pant från detta går till Friends.

Tidigare samarbeten:

A Child’s Smile – De erbjuder tand- och hälsovård för barn i utsatta områden. Sommaren 2015 var vår personal med som volontärer för att dokumentera deras arbete i foto och film, på plats på Jamaica. Vi har även hjälpt till med hemsida, grafik- och annonsmaterial samt lagerplats.

Oh Snap! – De erbjuder gratiskurser för unga tjejer åldern 12-21 i normkritisk digital fotografering. Vi står för kostnadsfria kurslokaler i form av fotostudio för deras kurser.

Hjärtebarnsförbundet
– Vi erbjuder kostnadsfri studiohyra för deras fotografing av barn med hjärtfel.

Barncancerfonden  – Fotografering av personal på plats och produktbilder, för en symbolisk summa av 1 kr.