Studiofoto: Grundkurs med modell

En fotokurs som lär dig kamerainställningar och blixthantering för fotografering i studio. Vi övar olika ljussättningar för porträtt och mode, och lär dig skillnaden mellan hårt och mjukt ljus, hårljus, rasterbelysning och mycket mer. Vi visar olika poseringar med modell och ger dig tips på vad man ska tänka på när man fotograferar i studio. Tid: 3 timmar

På denna fotokurs får du själv prova att fotografera med en av våra modeller i vår fotostudio. Vi visar flera olika ljussättningar (vit bakgrund, grå bakgrund, svart bakgrund, färgad bakgrund, hårljus, highlite/konturljus m.m.) och vi inriktar oss på porträtt och mode.

I priset ingår en värdekod på 329:- från Japan Photo på CEWE FOTOBOK

Inga förkunskaper krävs på denna fotokurs. Ta med systemkamera, nyladdat batteri och minneskort.010

Efter kursen har du med dig fina bilder hem för din portfolio och du har fått en större förståelse för ljussättning och posering i studio.

Kaffe och läsk/mineralvatten. Digitalt kursmaterial och 6 månaders emailsupport samt diplom.

Kursens länd kan variera beroende på gruppens storlek, förkunskaper och antal frågor, så se gärna till att ha minst 30 minuters marginal efter sluttiden.

Här hittar du en översikt över våra modeller.

Boka här

Form is deprecated, please cotact the webmaster to upgrade this form.

Individuell kurs

Datum: Välj “Eget datum” i bokningsformuläret
Tid: Ange önskat datum och tid som meddelande
Antal deltagare: anges i formuläret
Pris: 6600:- + 500:-/deltagare + moms
(8250:- + 625:-/deltagare inkl. moms)

Priset gäller på plats hos oss i Studio 1, vardagar 09-17. På annan plats tillkommer 2500:- samt utgifter för resa, logi, modell etc.

Tunnelbana
Station Rådmansgatan, uppgång Tegnérgatan

Parkering
Är du ute i god tid går det att hitta parkeringsplatser på gatan i kvarteren runt om vår studio, beroende på dag och tid.
Drottninggaraget, Rådmansgatan 63