Studiokurs: Fine Art Nude

Den här workshopen är perfekt för dig som alltid drömt om att lära dig Fine Art nude – klassisk nakenfotografering i studio. Du får själv prova att fotografera flera olika ljussättningar på modell i studion.
Pris från 995:-

Under denna workshop övar vi praktiskt hela tiden! Vår kursledare Aje Hedlund är väldigt uppskattad och inspirerar alla att vara kreativa. Skratt och applåder är inte ovanligt under våra kurser, och du kommer ha med dig många bra bilder och kunskaper efter kursen hos oss.

Inga förkunskaper krävs. Ta med systemkamera, nyladdat batteri och minneskort. Du får med dig flera vackra fine art nude-bilder till din portfolio (efter modellens godkännande). Kaffe och läsk/mineralvatten och 6 månaders emailsupport ingår. I priset ingår en värdekod på 329:- från Japan Photo på CEWE FOTOBOK

  • Kursen körs i grupp på 2-8 personer. Pris 995:-  (Vid 4 eller färre deltagare är kursens tid 2 timmar.)
  • Adress: Holländargatan 27
  • Tid: 18.15-21.15
  • Bilder från tidigare kurser kan du se här, eller besök vår Flickr-sida så kan du blädra i våra olika album med bilder.
  • Du kan även boka in dig och en vän att gå denna kurs helt privat för 4495:- (2 personer)

Boka här

Datum*
Datum*
Datum*
Datum*
Datum*

Betalningsmetod*

Ditt värdebevis måste vara giltigt dagen du gör denna bokning.


Ditt värdebevis måste vara giltigt dagen du gör denna bokning. Det måste även gälla för denna kurs och inte vara ett generellt presentkort hos Live it.


Ditt presentkort måste vara giltigt dagen du gör denna bokning. Det måste även gälla för denna kurs och inte vara ett generellt presentkort hos Box Experience.


Prenumerera på nyhetsbrev

När du klickar på "skicka" godkänner du våra villkor.

Gruppkurs

Datum: Välj datum  i bokningsformuläret
Tid: 18.15-21.15
Antal: 4-8 personer
Pris: 995:-

Egen kurs

Datum: Välj en helgfri vardag som passar dig
Tid: Starttid 10.00-18.15
Antal: 1-2 personer
Pris: 4495:-

Bilder från tidigare kurser kan du se här, eller besök vår Flickr-sida så kan du blädra i våra olika album med bilder.

Bildavtal

Bildavtal som gäller för kursdeltagare på City Studios

§1. Alla bilder och filmer måste godkännas skriftligt av fotograf och modell/er före användande.

§2. Vid användande av bilder och filmer på annat sätt än vad som godkänns i detta avtal, äger varje enskild inblandad rätt att fakturera eller ta betalt av den som brutit mot avtalet eller enligt lag stämma/åtala den som brutit mot kontraktet. För lagar om detta se lag1978:800 om bildanvändande och 1960:729 om upphovsrätt samt förtal och kränkning.

§3. Godkända bilder får endast användas för personligt/privat bruk och som bildexempel i portfolio (även kommersiellt) om ej annat kommit överens om skriftligt och varje nytt användningsområde måste godkännas specifikt i skriftlig form. Bilderna får inte redigeras eller beskäras mycket utan fotografens tillstånd. Det är upp till fotograf och modell att avtala om eventuella bylines (bildtexter) vid publicering. Bilderna får inte användas i reklam för annat företag eller säljas vidare.

Tunnelbana
Station Rådmansgatan, uppgång Tegnérgatan

Parkering
Är du ute i god tid går det att hitta parkeringsplatser på gatan i kvarteren runt om vår studio, beroende på dag och tid.
Drottninggaraget, Rådmansgatan 63